VietBF

VietBF (https://www.vietbf.com/forum/index.php)
-   World News|Tin Thế Giới (https://www.vietbf.com/forum/forumdisplay.php?f=185)
-   -   Quan chức sứ quán Mỹ bị chết trong khách sạn (https://www.vietbf.com/forum/showthread.php?t=1454508)

Romano 04-08-2021 03:48

Quan chức sứ quán Mỹ bị chết trong khách sạn
 
1 Attachment(s)
Thi thể quan chức cấp cao của đại sứ quán Mỹ tại Nairobi được phát hiện trong pḥng khách sạn và các nhà điều tra cho rằng ông tự tử.

Cảnh sát và nhân chứng cho biết thi thể được phát hiện hôm 7/4 trong khách sạn gần khu phức hợp Village Market ở thủ đô Nairobi. Ông dường như đă dùng dây thắt lưng để treo cổ.

"Thi thể được phát hiện trong tư thế treo cổ ở gần cửa sổ pḥng khách sạn. Ông ấy dường như đă chết từ lâu trước khi cảnh sát đến", một cảnh sát có mặt tại hiện trường cho hay, thêm rằng cảnh sát đă phải phá cửa để vào pḥng.

Một bức thư tuyệt mệnh được t́m thấy gần giường và các nhà điều tra đang xem xét.

Quan chức đại sứ quán Mỹ thông báo t́m người này sau khi ông không tới thay ca cho một đồng nghiệp và cũng không trả lời điện thoại.

"Chúng tôi có thể xác nhận cái chết của một nhân viên chính phủ Mỹ. Đại sứ quán Mỹ tại Nairobi gửi lời chia buồn sâu sắc nhất tới gia đ́nh và những người thân của người đă khuất", một đại diện của đại sứ quán cho hay.

Bộ Ngoại giao Mỹ hiện chưa b́nh luận.


The body of a senior US embassy official in Nairobi was discovered in a hotel room and investigators assumed he committed suicide.

Police and witnesses said the body was discovered on April 7 in a hotel near the Village Market complex in the capital Nairobi. He seems to have used a belt to hang.

"The body was found hanging near the window of the hotel room. He appeared to be dead long before the police arrived," said a policeman present at the scene, adding that the police were have to break the door to enter the room.

A suicide note was found near the bed and investigators were looking at it.

The US embassy official announced the search after he did not show up for a colleague's shift and did not answer the phone.

"We can confirm the death of a US government employee. The US Embassy in Nairobi offers its deepest condolences to the family and relatives of the deceased," an embassy representative said.

The US State Department has not yet commented.


All times are GMT. The time now is 06:00.

VietBF - Vietnamese Best Forum Copyright ©2006 - 2021
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.

Page generated in 0.04631 seconds with 8 queries